Muffin Recept

Szemüvegmentes 3D-t ígér a 3DFusion


Érdekes új "tértévé" bemutatására készül a 3DFusion. A készülék a 3DFMax nevet viseli, és "sztereoszkópikus 3D kijelző"-ként emlegetik. Bemutatására jövő héten, a Digital Signage Expo 2009 alkalmával kívánnak majd sort keríteni.

Legfőbb különlegessége az, hogy nem szükségeltetnek hozzá otromba piros-zöld szemüvegek, mivel elvileg minden ilyesféle kiegészítő segédeszköz nélkül is képes "3D-szerű" képek megjelenítésére. Ami pedig azért különösen fontos, mivel ezt valójában nem tévének szánják.

...Vagy legalábbis nem olyan tévének, amit otthon néz az ember, tekintve, hogy jelenleg egyetlen tévécsatorna sem dolgozik olyan jelekkel, amelyek támogatnák ezt a fajta "3D"-t. Nem, ez egyszerűen egy - vélhetőleg igen látványos - hirdetőtábla lesz, amit állítólag házon belül és házon kívül is egyformán jól lehet majd használni.

Olyan részleteket, mint kontrasztarány, fényesség, felbontás, vagy méret, nem árultak el, csak annyit mondtak, hogy alapvetően az egész a Philips-féle WOWvx 3D technológiára, valamint a 2D Plus Depth (2D+mélység) formátumra épül, és hogy természetesen képes hagyományos 2D képek megjelenítésére is.

Árról és megjelenési időpontról egyelőre szintén nem esett szó; jövő héten talán majd pótolják a most kimaradt információkat.

Nincsenek megjegyzések: