Muffin Recept

21 millió forint fizetés 6 hónapra


Nem vicc 150.000 Ausztrál dollár (21 milló forint) fizetést kínálnak gyakorlatilag a henyélésért 6 hónapra,bárki jelentkezhet a munkára nincs megkötés.Így is hirdetik magukat "The Best Job In The World".A munkavégzés helye ausztrália a Nagy Korallzátony (The Great Barrier Reef) egyik szigete.Semmi mással nem kell foglalkozni csak egy picit úszkálni a kristálytiszta vízben,koktélokat iszogatni és szórakozni.
A tökéletes jelöltnek jól kell tudni úszni valamint írni és beszélnie angolul mivel azért mégis csak kell egy igen megeröltető dolgot csinálni a kemény nap végén,egy blogot kell vezetni persze angolul.Mindezt 21 millió forintért 6 hónapig.
Mi sem bizonyítja jobban,hogy bárki jelentkezhet mint az,hogy mongóliátol kezdve a vatikánig akadnak jelentkezők.



Azért ha ezekután valakiben felmerülne a kérdés,hogy jólvan mindez okés de hol fogok lakni 6 hónapig a csillagos égbolt alatt hajtom majd a fejem nyugovóra egy lakatlan szigeten...hát nem.
A megállapodás részét képezi a szigeten található szolgálati lakás használata is,ami nem más mint egy luxus villa.
Egy jelentkezési lapot kell csak mindössze kitölteni és bízni a jó szerncsében ilyen meló nem sok van, és már csak 38 nap van hátra 2009. február 22.-ig lehet jelentkezni.
Jelentkezés itt a http://www.islandreefjob.com oldalon! Hajrá!
Még egy pár kedvcsináló kép a végére ha nem lennél egész biztos magadban.


Nincsenek megjegyzések: